مجاهد مجازی

فعالیت در عرصه جنگ نرم

مجاهد مجازی

فعالیت در عرصه جنگ نرم

سلام دوباره...

تقریباً از آخرین یادداشتم حدود یکسال گذشته. امام مشغله ها زیاد بود و اجازه سر زدن به وبلاگ و نوشتن یادداشت رو بهم نمی داد. جالب اینه که ما هر چه جلوتر می رویم سرمون بیخودتر شلوغ میشه. یعنی به تعبیر من سرمون شلوغ میشه ولی شلوغ بی فایده. کلا خاصیت دنیا همینه که از کلمه دنی به معنای پست گرفته شده . 

شما هم حتما با من هم عقیده هستیم که ما ایرانیا تا زور نیاد بالای سرمون حرکت جدی نمی کنیم. امروز فضای مجازی با رشدش روز به روز داره بر زندگی واقعی هم تاثیر می گذارد طوری که حتی بعضی از قضیه های این فضا، فضای واقعی جامعه رو دچار دگرگونی می کنه اخبار الان در وضعیت فعلی در طول چند ثانیه پس از رخ دادن در دست ماست و این نشان از سرعت بسیار زیاد انتشار اطلاعات چه درست و چه نادرس در این فضا دارد مثل حقوق های نجومی، استعفای وزرا، هدیه دادن ظریف و... که به آنی در این فضا منتشر شد و دیدید که این فضای واقعی هنوز که هنوزه تحت تاثیر آن است.

کشور ما کم کم داره به خودش میاد و میبینه که این فضا رو باید روش برنامه ریزی کنه روش کار کنه، هدایتش کنه، کنترلش کنه و ... .

جالب این است که این فضای به راحتی بر عقاید تاثیر می گذارد و ذهن ها و قلب ها را یکی پس از دیگری تسخیرو در اختیار دشمن قرار می دهد. خوب است بدانید که ضریب نفوذ اینترنت در ایران 68% و معادل 56000000 نفر می باشد و دیگر نمی توان به راحتی از این فضا گذشت . یا مثلاً شبکه اجتماعی تلگرام الان 18000000 نفر آن را در ایران نصب کرده اند که جای بسی تامل دارد. شبکه اجتماعی که فقط وفقط برای تغییر فرهنگ ایرانی و برداشتن اطلاعات ایرانی طراحی شده است چرا هنوز به حیات خود ادامه می دهد و از جایگزین های ایرانی استفاده نمی شود. شما پیدا کنید پرتقال فروش را !!!!!

دوباره میبینمتون

اندر احوالات تسخیر زندگی بوسیله فضای مجازی

این روزها اگر به افراد توجه بیشتری نمایید و رفتار، عملکرد و وقت گذرانی افراد را بررسی نمایید خواهید فهمید که این روزها اکثریت افراد توسط فضای مجازی تسخیر شده اند. از کارمند بگیر که شبکه های اجتماعی آنها را از انجام کار ارباب رجوع دور کرده، از دانشجویانی که بجای علم اندوزی به پیام اندوزی، وجم اندوزی(الماس در بازی کلش آف کلنز) پرداخته اند و می پردازند، از کارگری که در کوچکترین وقت ممکن آنلاین شده و به بررسی پیام ها می پردازد، از بازاری که اوقات خود را با بازی کلش آف کلنز به پایان می رساند.

این روزها تلفن همراه به اول شخصیت زندگی ما تبدیل شده است، شاید دوری از خانواده چند روز قابل تحمل باشد ولی دوری از تلفن همراه و بخصوص اینترنت خیلی سخت است. تلفن همراه به عنوان آخرین کسی که "شب بخیر" ما را می شنود و اولین کسی که اولین "صبح بخیر" ما را می شنود جزء جدانشدنی زندگی ما شده است.

شاید این ابزار به خودی خود و بالذات ماهیت بدی نداشته باشند و هدف از طراحی اولیه آنها به این صورتی که در جامعه قابل مشاهده است، نبوده باشد. فرهنگ سازی اولیه پیش از ورود این ابزار ها به جامعه ما لازم می نمود تا از این ابزار ها که تهدیدی بود فرصتی ساخت. شاید بتوان از شبکه اجتماعی در بحث ها و تبادل نظر علمی استفاده کرد(که در حال حاضر معکوس است) یا بازاری برای تبلیغات اجناس و بازاریابی استفاده می نمود. اما جامعه ما ظرفیت پذیرش بعضی ابزارها دوران پست مدرن که با اهداف غربی طراحی می شوند، را ندارند. همان اهدافی که غربی ها در پیاده سازی جوامع اسلامی دنبال آن بودند توسط این نرم افزار ها و ابزارها به سادگی در حال پیاده شدن است: وقت کشی نسل جوان، رواج بی بند و باری فرهنگی، بدست آوردن اطلاعات هم وطنان، دور کردن جامعه از فضای مطالعه و پژوهش و....

تاثیر فرهنگی این ابزارها برای افراد خیلی قابل ملموس تراست زیرا هر روزه در جامعه رفت و آمد دارند و تاثیر آن را در زندگی شخصی، افراد اطراف، نوع پوشش افراد، رفتار و... مشاهده می نمایند و بر کسی تاثیر آن پوشیده نیست.

اما از مسئولان ذیربط انتظار می رود که امروز فضای مجازی را به عنوان یکی از ارکان زندگی امروز در برنامه ها و ساختارهای فکری خود جهت برنامه ریزی وارد نمایند و سر را همچون کبک در مقابل این فضا زیر برف نکند. شاید شما از این فضا چشم پوشی نمایید اما این فضا به کار خودش ادامه می دهد و هر روزه جلوتر می رود و بر زندگی ایرانی اسلامی پیشرفت که مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلام است تاثیر می گذارد و آن را از این خط مشی رهبری دور می نماید.

 

غواصان به دادمان می رسند...

هوای این روزهای کشور هوای روزهایی است که بنی صدر رئیس جمهور بود. در آن روزها این عنصر خائن به هدایت کشور برای زیر بار رفتن کشور زیر نظر آمریکا می پرداخت . در آن روزها بنی صدر مردم را از داشتن اسلحه ای برای مبارزه منع می کرد.

خیلی سخت بود که بچه برای گرفتن 10 عدد ژ3 باید دو ماه پیگیری می کردند و با پاسخ "امکانات نیست" و "تمام شده است" مواجه می شدند. 

در بحبوحه ی این روزها که بحث مذاکرات هسته ای و تناقص گویی طرفین بالا گرفته است، مسئولین داخلی می گویند:

رئیس جمهور:تحریم ها نان و آب مردم را هم فراگرفت.

هاشمی رفسنجانی:تحریم ها پدر مردم را درآورده است.

علی یونسی:مشکل ازدواج با رفع تحریم حل می شود.

کاخ سفید:مقامات ایران مشتاق کاهش تحریم ها هستند.

خیلی جالب است اگر معامله بازاری را هم بخواهیم در نظر بگیریم وقتی طرفی می خواهد معامله کند نقطه ضعف نشان نمی دهد و حاضر نیست که جنسی را که به یک قیمتی خریده است به یک قیمت ارزانتر به فروش برساند.

سال 82 و 83 گویای مذاکراتی است که همیشه در این تاریخ این کشور خواهد ماند و همیشه می نویسند:" انرژی هسته ای در سال 83 توسط دولت تعلیق شد" .

جالب اینجاست که مسئولین ما به مذاکرات همچون مدینه فاضله ای نگاه می کنند که با رفع آنها به هر قیمی بهترین شرایط را برای این کشور مهیا خواهند کرد.

در این حین خبر بازگشت پیکر 175 شهید غواص دست بسته رو شنیدیم که از کربلای 4 به کشور عزیزمان ایران برگشتند. 



خیلی جای تامل است این همه مدت از جبهه های دفاع مقدس گذشته است، شهدا چرا حالا برگشتند؟ حالا چرا شهدای غواص؟ آیا نشانه ای در پس این بازگشت است؟ شاید... شاید...

حتما بازگشت این موقع این بزرگواران که بوی امام زمان (عج) را با خود دارند نشانه ای است. 

نشانه اینکه ما غواصان آمدیم که شما را از غرق شدن در این باتلاق زمانه نجات دهیم! 

شما را از فراموشی آرمانهای امام راحل و نائب بر حقش نجات دهیم.  

شما را از یاد بردن نیرنگ های این شیطان بزرگ که همیشه در این خاک ریشه دوانده است نجات دهیم و ....

 امیدوارم که مسئولین مذاکره کننده خود را از خواب غفلت بیدار کنند و ببینند که نشانه ها چه می گویند و از یاد نبرند که احمدی روشن ها جان خود را فدا کردند که آمریکا(بخوانید این شیطان بزرگ) در برابر کشور عزیزمان به زانو در آیند.

امیدوارم سالها بعد در تاریخ ننویسند"سال 94 ایران توافق ننگین هسته ای را پذیرفت".

امیدوارم این تصویر  با این همه سخنی که با خود دارد همیشه برایتان بماند:

گرمای انتخابات در زمستان امسال

در سالی که گذشت شاهد خوشی ها، ناملایمات، همواری ها و ناهمواری های زیادی بودیم به طوری که عده ای در برابر ناملایمات صبر پیشه کردند و با سعه صدر بیشتری آن را از کنار خود عبور دادند. با این وجود کشور عزیزمان ایران سال 93 را به نمره قابل قبولی به پایان رسانید. پیشرفت های نظامی و فضایی، افزایش قدرت منطقه ای، موفقیت های ورزشی به ویژه والیبال در عرصه جهانی، افزایش اقتدار قوه قضاییه در برابر مفاسد اقتصادی و به ثمر نشستن برخی پروژه های عمرانی از جمله مواردی است که روند رو به رشدی برای کشور می باشند. البته در زمینه هایی هم عقب گرد داشته ایم که محل بحث نیست.

اما سال جدید که با شعار "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" نام گرفته است که در ادامه شاهد پیکارهای سیاسی در این سال خواهیم بود. از ابتدای این سال که با مذاکرات آغاز شده ( سالی که نکوست از بهارش پیداست) تا زمستان سردی که گرمی پیکار کرسی های مجلسی به آن گرما می بخشد و این سال را به پایان می برد. در تاریخ ایران اسلامی شاهد بودیم که چه صدماتی ناگواری از مجلس غیر صالح و منحرف، از بعد مشروطه تا عصر رژیم جنایت کار پهلوی وارد شده است. از نفوذ آمریکا، شوروی و انگلستان گرفته تا بعد از مشروطه که اصلاً به قانون اساسی عملی نمی شد.



ادامه مطلب ...

خیانت رسانه ای کافیست!!!

در طی گشت و گذار اینترنتی به سایت خبرآنلاین برخورد کردم که ناگهان نظرسنجی در این سایت مشاهده کردم به شرح ذیل:

نظر سنجی
مخاطبان خبرآنلاین ‫افراد زیر را در مرحله نخست نظرسنجی، به عنوان چهره سال نامزد کرده اند که به ترتیب حروف الفبا مرتب شده اند. شما کدامیک را چهره برتر می دانید؟‬‎
  • مرتضی پاشایی[11.7] %
  • محسن چاووشی[0.4] %
  • سردار قاسم سلیمانی[46.9] %
  • محمدجواد ظریف[22] %
  • علی طیب نیا[0.1] %
  • رضا فرجی دانا[0.7] %
  • حسن قاضی زاده هاشمی[0.7] %
  • کارلوش کی روش[0.7] %
  • علی مطهری[15.8] %
  • سعید معروف[0.9] %
تاکنون298989نفر در نظرسنجی شرکت کرده اند
در ابتدا  این نظرسنجی یک نظرسنجی عادی و روزمره به نظر می رسد اما با نگاهی دقیق تر خواهیم دید که به این سادگی ها هم به نظر می رسد نیست. در نگاهی که صبح امروز به این سایت داشتم علی مطهری با حدوداً 30 درصد و سردار سلیمانی با حدوداً 20 درصد بود که خیلی خیلی جالب می رسد اما نشاندن اسامی بر اساس چه صلاحدیدی بوده است، لا مشخص!!!
قرار دادن نام سردار رشید اسلام هم ردیف نام چند خواننده، فوتبالیست و چند سیاست مدار که هنوز در کشور تغییری مثبت که ایجاد نکرده، بلکه منفی بوده است.
سرداری که خواننده نوای اسلام در کل خاورمیانه می باشد نباید به عنوان خواننده برتر معرفی گردد؟
کسی که مربی میدانی است که جان مسلمانان را از گزند تروریست های تکفیری و صهیونیسم غاصب نجات می دهد، مربی برتر نیست؟
کسی که به عنوان سیاست مدارترین فرد خاورمیانه جهان غرب را به زانو در آورده است،کسی که هر روز عکسش روی مجلات مختلف می باشد  سیاست مدار برتر نیست؟
کسی که وقتی آقای ظریف پای میز مذاکره می نشیند می داند که طرف غربی به واسطه حاج قاسم هم شده بعضی از بندها را مجبور است کوتاه بیاید، شایسته تحسین نیست؟
کدام یک از اسامی بالا حاضر است که عزیزترین چیز خود یعنی جانش را در دست بگیرد و از حقوق میلیونها آدم دفاع نماید؟

مقایسه خبرآنلاین به مانند مقایسه روکش سیم برق با خود جریان برق می باشد که مایه تمسخر به نظر می رسد.
البته باید این حق را به برخی سایت ها بدهیم که برای بالا بردن آمار بازدید خود دست به هر کاری از جمله این نوع نظرسنجی ها بزند، که مانند پاک کردن شیشه با پارچه کثیف است.
عرق و غیرت ایرانی هیچ وقت اجازه نمی دهد که خشاب پرکن اسلحه ای باشد که در دست دشمنان است و هیچ وقت کاری نمی کنند که دشمنان از آن استفاده کنند.
امیدواریم که رسانه های ما ابزار دشمن جهت رسیدن به اهدافشان(همانند قضیه اسیدپاشی) نباشند.