مجاهد مجازی

فعالیت در عرصه جنگ نرم

مجاهد مجازی

فعالیت در عرصه جنگ نرم

پلی به گذشته

استکبار با لبخند و پند و اندرز متنبه نمی شود

امام خمینی (ره) به عنوان تئوریسین و کسی که سکان دار هدایت کشتی انقلاب اسلامی بود تا به نتیجه (پیروزی) برسد همواره به عنوان مرجع و منبعی برای تصمیمات کشوری و سیاست خارجی وجود داشته است . امام به عنوان ککسی که شاکله و بنیه انقلاب اسلامی ایران را بنا نهاده است به جایی رسیده که تئوری و اندیشه اسلامی وی در کل جهان رسوخ پیدا کرده است و کشور ها را یکی پس از دیگری در می نوردد. کشور ایران با انتخاب جمهوری اسلامی از پیچ و خم های گوناگون عبور کرده و حال به یک پیشرفت نسبی در زمینه های مختلف رسیده است.

اگر چه امام کسی است که این انقلاب را با هدایت عالمانه خویش به پیروزی رساند، اما می بینم که گفتار امام در بعضی قسمت ها زمین مانده است و شاید کمتر کسی به دنبال تئوری امام باشد.

در اینجا چند خط از پیام قطعنامه  598 را که توسط امام خمینی (ره) اعلام گردید، بررسی می کنیم. ابتدا در بخشی از سخنان خود می فرمایند: "نکته مهمی که همه ما باید به آن توجه کنیم و آن را اصل و اساس سیاست خود با بیگانگان قرار دهیم این است که دشمنان ما و جهانخواران تا کی و تا کجا ما را تحمل می کنند و تا چه مرزی استقلال و آزادی ما را قبول دارند. به یقین آنان مرزی جز عدول از همه هویتها و ارزشهای معنوی و الهی مان نمی شناسند.به گفته قرآن کریم، هرگز دست از مقاتله و ستیز با شما بر نمی دارند مگر اینکه شما را از دین تان برگردانند. ما چه بخواهیم و چه نخواهیم صهیونیستها و امریکا و شوروی در تعقیب مان خواهند بود تا هویت دینی و شرافت مکتبی مان را لکه دار نمایند."


 ویا در قسمتی دیگر توصیه به ملت است می فرمایند:"من در میان شما باشم یا نباشم، به همه شما وصیت و سفارش می کنم که نگذارید انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان بیفتد(!) نگذارید پیش کسوتان شهادت و خون، در پیچ و خم زندگی روزمره خود به فراموشی سپرده شوند. اکیداً به ملت عزیز ایران سفارش میکنم که هوشیارو مراقب باشید. قبول قطعنامه از طرف جمهوری اسلامی ایران به معنای حل مسئله جنگ نیست. با اعلام این تصمیم حربه تبلیغات جهان خواران علیه ما کند شده است ولی دورنمای حوادث را نمی توان به طور قطع و جدی پیش بینی نمود و هنوز دشمن از شرارت ها دست بر نداشته است. و چه بسا با بهانه جویی ها، به همان شیوه های تجاوزگرانه خود ادامه دهد، ما باید برای دفع تجاوز احتمالی آماده و مهیا باشیم."

ودر نهایت در قسمتی دیگر می فرمایند:"من باز می گویم که قبول مسئله برای من از زهر کشنده تر است ولی راضی به رضای خدایم و برای او این جرعه را نوشیدم... ."

بله این بود قسمت هایی کوتاه از پیام قطعنامه که شاید برای بعضی افراد اولین بار باشد که این جملات به گوششان می خورد. بد نیست که با اندیشه های امام خمینی (ره) به عنوان بنیان گذار این انقلاب بیشتر آشنا شویم.

با روی کار آمدن دولت یازدهم و گذشت یکسال از روی کار آمدن آن می بینیم که نشست های ارتباطی که به عنوان مذاکره با آمریکا این دولت برای سیاست خارجی خود در برخورد با کشور ایالات متحده در نظر گرفته است. نه تنها هیچ گرهی را باز ننموده است بلکه شرایط از قبل وخیم تر نیز کرده است.شاهد این هستیم که در مدت اخیر تحریم ها که کمتر نشده است هیچ، به مقدار آنها نیز افزوده شدهو پرخاشگری طرف مذاکره کننده بیشتر شده است.به بهانه انرژی هسته ای دست روی قسمت ها و فعالیت های دیگر کشور گذاشته است و خواستار محدود شدن آن ها نیز بوده است.

در این میان هنوز شاهد ادامه مذاکرات هستیم.دولت تدبیر و امید ظاهرا راه برون رفت از دست فشارهای اقتصادی و مشکلات را در مذاکره پیگیری می کند و همچنان آن را به عنوان سیاست اصلی خود قلمداد می کند.

مقام معظم رهبری هر لحظه با هدایت عالمانه ی خودشان مانع از به بیراهه رفتن انقلاب و آرمانها و زمین خوردن نظام می شوند، اما همچنان این روند ادامه دارد و با وجود اشاره ها و توصیه های رهبر انقلاب هنوز هم خواستار مذاکره می باشند.

شرایط به گونه ای پیش می رود مثل اینکه جام زهر دوم را به مقام معظم رهبری بنوشانند، از پیامدهای جام زهر اول هنوز نگذشته ایم که به جام دوم هم رسیده ایم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد